Skip to main content
Trouwring Siorc 1-2

Kwaliteit

Onze motivatie en leidend principe is kwaliteit. Dit komt tot uitdrukking in zowel design en fabricage als ook in omgang met mens en milieu.

Het goud dat wij gebruiken om onze sieraden mee te maken wordt betrokken van de firma Schöne/ Umicore en bestaat hoofdzakelijk uit gerecycled materiaal. Deze leverancier voldoet aan verschillende certificeringen zoals o.a. RJC en LBMA. Dit houdt onder meer in dat mens en milieu zo eerlijk mogelijk behandeld worden.

U kunt voor meer informatie hierover deze link volgen:

Certificering

De diamanten die gezet zijn in onze sieraden voldoen aan de Kimberley-certificering waarbij gegarandeerd wordt dat de leverancier geen diamanten betrekt uit conflictgebieden en niet betrokken is bij conflictfinanciering in overeenstemming met de VN resoluties. De kwaliteit van de diamanten die wij gebruiken is hoog. Namelijk F/G VVS bij kleurloze diamanten en met een Hearts and Arrows slijpsel.

trouwringen Suave

Een briljant geslepen diamant bestaat uit 57 facetten. Wanneer al deze facetten perfect in verhouding zijn, is het resultaat een herhalend en bijna perfect patroon van acht symmetrische pijlen wanneer de diamant van bovenaf wordt bekeken en acht symmetrische harten wanneer de diamant van de onderkant wordt bekeken met een speciale kijker.