Skip to main content

“Wij houden van ons vak. Onze ontwerpen zijn geïnspireerd door natuur, kunst en industriële vormgeving.
Onze uitgangspunten zijn geometrische vormen en vloeiende lijnen die elkaar ogenschijnlijk probleemloos lijken te vinden.”

Over ons

Sinds 1990 maakt het goudsmedenechtpaar Christian Kersten en Vincent van Hees, in hun atelier een collectie moderne sieraden en trouwringen. Ze hebben allebei de opleidingen tot goud- en zilversmid gevolgd aan de Vakschool Schoonhoven. Vincent van Hees is de creatieve geest achter de sieraden- en trouwringencollectie.

Vincent is een gedreven vormgever met doorzettingsvermogen, oog voor detail en liefde voor het ambacht. Zijn ontwerpen tonen een eigen stijl, die gebaseerd is op zijn interesse voor kunst, natuur en industriële vormgeving. De stijlelementen van Vincent van Hees gaan uit van geometrische vormen en vloeiende lijnen, die elkaar ogenschijnlijk probleemloos lijken te vinden. De moderne ontwerpen tonen zijn karakter: eenvoudig en zeer individueel. Dat is vooral goed te zien aan de bijzondere trouwringen.

Zijn sieraden en trouwringen zijn vanzelfsprekend van een kwalitatief hoog niveau en hebben een perfect draagcomfort. Alle sieraden worden uitsluitend van platina en goud in verschillende kleuren en bewerkingen in het atelier gemaakt. Deze materialen completeert hij eventueel met parels of diamanten. De sluitingen van de sieraden vormen geen sluitstuk van de ontwerpen, maar zijn deel van het geheel. Van een aantal sieraden zijn sets verkrijgbaar, die bestaan uit een ring, spang, armband, oorstekers en hanger. De ringen zijn in verschillende breedtes leverbaar met diamanten in diverse afmetingen.

De collectie is verkrijgbaar in geselecteerde winkels in Nederland, Duitsland, België, Portugal, Frankrijk, Oostenrijk, Groot-Brittannië en de VS.

Atelier

Een kijkje in in onze werkruimte.